Image Alt
Events

Zaterdag 24 augustus 2019

Summerbike Test & Expo Dagen

U twijfelt net voor het winterseizoen nog over de aankoop van uw volgende fiets? Zit u nog met het dilemma of het een hardtail of een fully wordt? Of misschien wel een e-bike? Of bent u gewoon gepassioneerd door het nieuwste materiaal? Dan is de gratis Summerbike Test & Expo Dagen op zaterdag 21 en zondag 22 augustus absoluut iets voor u!

U kan er het nieuwste materiaal van een verschillende merken uit het mountainbiken bekijken op onze overzichtelijke expozone én testen in de Hotond Arena, elk jaar het decor van de GP Mario De Clercq cyclocross. Het uitdagende testparcours bevat alle ingrediënten om de fietsen aan een stevige test te onderwerpen: steile klimmetjes, technisch bochtenwerk, hobbelige afdalingen en enkele obstakels! Tussen 10u en 17u kan u doorlopend testen. Beste van dit alles: deze Summerbike Test & Expo Dag is voor u als consument volledig gratis!

Reserveer uw deelname aan de Test & Expo Dag via onderstaande inschrijfknop. Bent u ook van plan deel te nemen aan de veldtoertocht of de eMTB-race, dan kan u ook inschrijven voor de Test & Expo Dag via deze respectievelijke inschrijfformulieren. U hoeft dan op zaterdag 24 augustus enkel nog uw registratiefiche op te halen in onze infobalie, en dat in ruil voor uw identiteitskaart. Met deze fiche kan u dan langsgaan bij alle standhouders om onbeperkt materiaal te testen.

Vergeet bovendien de andere activiteiten van de Mountainbike van Vlaanderen op zaterdag 24 augustus niet: de passage en aankomst van de tweede wedstrijddag, een veldtoertocht, een wedstrijd voor e-bikers of gewoon een lekker biertje of frisdrankje op ons gezellige terras!

Standhouders

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Download hier het plan van de Summerbike Test & Expo Dag

Geïnteresseerd om zelf een stand te plaatsen op onze Test & Expo Dag? Mail naar info@mountainbikevanvlaanderen.be

Locatie: Hotond Arena
Datum: Zaterdag 24 augustus 2019
Uren: Van 10u tot 17u
Adres: Hotond Sporthotel, Zandstraat 4, 9690 Kluisbergen